Binnen de Taalkade hebben we  zeer veel ervaring op veel verschillende gebieden. Deze kennis en ervaring delen we graag met anderen. Dit doen wij in de vorm van workshops en lezingen.

Ester Bot geeft verschillende workshops uit de serie Spelen met Gebaren voor iedereen die ondersteunende gebaren wil gebruiken en herhalings-/terugkomworkshops voor ouders die de Hanen-oudercursus hebben gevolgd.

Ook geven we lezingen over voorlezen met ondersteunende gebaren in de verschillende bibliotheken van Haarlem en geven wij voorlichtingsavonden op peuterspeelzalen en creches over spraak-taalontwikkeling, het gebruik van de speen, het drinken uit een fles-tuitbeker- of beker en waarvoor  de logopedist kan worden ingezet.

In de afgelopen jaren hebben we ook schoolteams geschoold in het gebruik van blokjes, kleuren en de door ons ontwikkelde spellingregelkaarten, ter ondersteuning van de dyslexiebehandeling en hebben we voorlichting gegeven aan begeleiders van peuterspeelzalen en creches over het creëren van ideale omstandigheden voor de taalontwikkeling van hun pupillen aan de hand van Hanen-basisprincipes: Wachten Kijken en Volgen.

Als je interesse hebt om een van deze workshops of lezingen in te kopen voor je bedrijf of als je een van de Spelen met Gebaren workshops wil volgen, of als  je wil bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een workshop/lezing op maat, vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen drie dagen contact met je op.