Veel kinderen, jongeren en volwassenen hebben problemen met werkwoordspelling  en maken fouten met d’s, t’s en dt’s en weten niet wanneer ze nu wel of geen tt of dd in de verleden tijd moeten schrijven en/of wanneer je nu wel of geen n aan het einde van een woord moet schrijven. Deze fouten zijn absoluut niet nodig!

Als je de werkwoordspelling-trainingen van de Taalkade volgt leer je met stappenplannen werken, waardoor deze fouten tot het verleden behoren.

Voor €395,= leer jij om met het STAPPENPLAN D/T/DT te werken en oefen je je hierin, tot je bij het 10-zinnen-einddictee met stappenplan 95% goed scoort. Tijdens deze training leer je ook te werken met de volgende termen: werkwoord, stam, onderwerp, tegenwoordige tijd – verleden tijd, persoonsvorm, sterke en zwakke werkwoorden en ‘t kofschip.

Aansluitend kan je je opgeven voor de training werken met het STAPPENPLAN D/DD EN T/TT, deze training kost €195 en je leert werken met dit stappenplan en oefent je hierin, tot je bij het 10-zinnen-einddictee met stappenplan 95% goed scoort.

Aansluitend op deze traniningen kunt u zich ook opgeven voor leren werken met het STAPPENPLAN WEL OF GEEN N AAN HET EINDE VAN EEN WOORD. Deze training kost €99 en je leert werken met dit stappenplan en oefent je hierin, tot je bij het 10-zinnen-einddictee met stappenplan 95% goed scoort. Bij deze training leer je ook te werken met de termen: werkwoord, zelfstandig naamwoord en bijvoeglijk naamwoord, meervoud – enkelvoud.

Als je alle drie de trainingen in een keer aankoopt, krijg je €50 korting.